016 589 500
016 589 504

Verhuur van serviceflats

In residentie Parkhof in Herent (vlakbij Leuven) kan je zelfstandig wonen met de nodige zorg- en hulpverlening. In Parkhof geniet je van je oude dag op je eigen ritme! Wij verlenen zorg op maat van elke bewoner en bieden verschillende diensten aan om jouw zekerheid en veiligheid te garanderen. De appartementen in Parkhof zijn dan ook geen gewone serviceflats: het zijn heuse assistentiewoningen die er alles aan doen om de bewoners een uiterst aangenaam en comfortabel verblijf te verzekeren. In wat volgt ontdek je meer over onze verschillende types serviceflats en over het (ver)huren hiervan.


Drie soorten serviceflats

In residentie Parkhof zijn er 120 ruime serviceflats met één of twee slaapkamers, die voorzien zijn van alle comfort en moderne technieken op vlak van veiligheid. Je kan kiezen tussen drie soorten serviceflats: type Delta, type Omega en type Sigma. Elk van deze serviceflats beschikt over een privaat terras, parking en berging. Het verschil zit hem in het aantal slaapkamers en de grootte van het appartement. De Delta-serviceflats zijn 63m² groot, hebben één slaapkamer en kosten € 46.67 per dag. 

 
In residentie Parkhof zijn er 120 ruime serviceflats met één of twee slaapkamers, die voorzien zijn van alle comfort en moderne technieken op vlak van veiligheid. Je kan kiezen tussen drie soorten serviceflats: type Delta, type Omega en type Sigma.

De Omega-flats zijn 73m² groot, beschikken over twee slaapkamers en hebben een prijs van € 50.42 per dag. De Sigma-appartementen ten slotte zijn 83m² groot, hebben eveneens twee slaapkamers en kosten € 54.16 per dag. Alle serviceflats hebben een volledig uitgeruste keuken en badkamer, zijn aangepast aan rolstoelgebruik en hebben TV- en internetaansluiting op de slaapkamers. Alles om jouw comfort te garanderen!

Serviceflats huren of kopen: obligaties met woonrecht.
 

Serviceflats huren: de voordelen

Een serviceflat bewonen doe je niet enkel om een dak boven het hoofd te hebben. Ook de nabijheid van de dienst- en zorgverlening speelt een belangrijke rol. In tegenstelling tot gewone appartementen worden serviceflats daarom uitgebaat: de samenhang tussen het personeel, het gebouw, de inboedel, de vergunning en de zorg worden zo goed gecoördineerd en gegarandeerd. De serviceflats in Parkhof worden verhuurd. Op die manier kan je steeds genieten van een optimale dienst- en zorgverlening. Neem gerust contact op met ons voor meer informatie hierover!


Levenslang wonen in de serviceflats van Parkhof

De serviceflats in residentie Parkhof bieden net dat tikkeltje meer dan de traditionele serviceflat. Ze zijn volledig aangepast zodat ouderen hier zelfstandig kunnen wonen, en ook op vlak van zorg- en hulpverlening heb je heel wat mogelijkheden.

 
De serviceflats in residentie Parkhof bieden net dat tikkeltje meer dan de traditionele serviceflat.

Bovendien organiseren wij regelmatig activiteiten en kan je tevens van verschillende diensten genieten binnen de residentie. Wil je graag een serviceflat huren? Contacteer ons dan voor verdere inlichtingen. Wij vertellen u met plezier meer over ons obligatiesysteem! Je kan ons bereiken op het nummer 016/589.500 of via e-mail op info@parkhof.be.

Deel deze pagina:
Ontdek onze flats:
 • appartementen zorg op maat serviceflats serviceflat
 • serviceflat appartementen zorg op maat serviceflats
 • zorg op maat serviceflats serviceflat appartementen
serviceflats serviceflat appartementen zorg op maat
Enkele reacties:
 • Een prachtig appartement en alles wat we nodig hebben binnen handbereik: we konden ons geen betere woonst inbeelden!

  Fam. Weckx-Verelst

 • Door ziekte kon ik niet langer in mijn huis blijven wonen. Dankzij Parkhof kan ik nu toch mijn zelfstandigheid behouden, terwijl er altijd hulp in de buurt is.

  I. Janssens

 • Wij gaan elke week minstens twee keer eten in brasserie De Persil. Het vaste menu biedt een ruime keuze en ook de suggesties zijn altijd een schot in de roos.

  Fam. De Backer

 • Een dikke pluim voor het personeel van residentie Parkhof. Ze doen hun werk fantastisch goed en elke dag opnieuw worden wij begroet met de glimlach!

  F. Van den Bergh

 • Op zonnige dagen is het zalig vertoeven in de grote tuin. De wellness en het zwembad zijn ideaal wanneer het weer iets minder meezit.

  J. Claes

serviceflats serviceflat appartementen zorg op maat
Contacteer ons:
Persilstraat 50
3020 Herent
appartementen serviceflat serviceflats zorg op maat  016 589 500
Openingsuren:
Maandag t/m vrijdag:
9 u - 13 u / 14 u - 18 u

Graag na afspraak