016 589 500
016 589 504

Serviceflat of thuis blijven wonen?

Voor senioren is het niet altijd vanzelfsprekend om thuis te blijven wonen. Je wensen en mogelijkheden veranderen, je hebt wat meer hulp nodig bij bepaalde handelingen, het wordt moeilijker om elke dag de trap op en af te gaan,... Dit is vaak het moment waarop een cruciale vraag gesteld moet worden: zal ik thuis blijven wonen of verhuis ik naar een serviceflat? Het aanpassen van een bestaande woning zal immers een hele investering zijn, maar is die het wel waard? Of is het misschien beter om te verhuizen naar een serviceflat die al helemaal aangepast is?


De vele voordelen van een serviceflat

Het grote voordeel van een serviceflat is dat deze volledig wordt ingericht met het oog op levenslang wonen. Elke serviceflat in Parkhof is aangepast aan rolstoelgebruikers, er zijn nauwelijks of geen niveauverschillen, in de badkamer zijn er speciale zitjes en steunen,... Alles om het jou zo aangenaam mogelijk te maken! Een ander voordeel van de serviceflats in Parkhof is dat je hier zelf kan kiezen in welke mate je contact hebt met de andere bewoners. Ouderen die thuis blijven wonen krijgen immers vaak te kampen met eenzaamheid, bijvoorbeeld omdat hun partner overleden is of omdat ze niet mobiel genoeg zijn om de deur uit te gaan. Daarom organiseren wij geregeld activiteiten voor onze bewoners.

 
Zal ik thuis blijven wonen of verhuis ik naar een serviceflat?

Als bewoner van een serviceflat profiteer je mee van onze activiteiten

Wil je graag nieuwe mensen leren kennen door deel te nemen aan toffe activiteiten? Dat is perfect mogelijk in residentie Parkhof. Onder deskundige begeleiding organiseren wij regelmatig activiteiten voor bewoners waar je geheel vrijwillig aan kan deelnemen. Uitstapjes, filmavonden, workshops: het komt allemaal aan bod! Wie in een serviceflat te Parkhof woont, kan trouwens ook genieten van de vele diensten die onze residentie aanbiedt. Een rustige wandeling in de grote tuin? Een verwenmoment in het schoonheidssalon? Of misschien werk je liever aan je conditie in het privé zwembad? In Parkhof heb je keuze te over!


De keuze tussen een serviceflat of thuis blijven wonen is niet gemakkelijk.
 

Een serviceflat met zorgpakket op maat

Het huren van een serviceflat in Parkhof is een uitstekende investering. Zo kan je perfect in de serviceflat komen wonen wanneer je nog goed te been bent. Als je behoefte aan ondersteuning en zorg later groeit, 


kan je gebruik maken van de verschillende zorgmogelijkheden die wij onze bewoners bieden. Thuisverpleging, poetshulp, maaltijden die aan je serviceflat geleverd worden, en ga zo maar verder: wij bieden voor iedereen een pakket op maat, ook voor personen die ziek zijn of die te kampen hebben met andere gezondheidsproblemen. Je leest er meer over op deze pagina.

 

Een serviceflat in Parkhof, jouw thuis

De keuze tussen een serviceflat of thuis blijven wonen is niet gemakkelijk. Daarom doen we er in Parkhof alles aan om het onze bewoners zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken. Elke serviceflat is tot in de details aangepast aan senioren, er worden regelmatig toffe activiteiten georganiseerd, en in geval van ziekte kan je een beroep doen op tal van verschillende zorgmogelijkheden op maat. Wonen in Parkhof ís thuis wonen!


Deel deze pagina:
Ontdek onze flats:
 • senioren serviceflats serviceflat thuis blijven wonen
 • thuis blijven wonen senioren serviceflats serviceflat
 • serviceflats serviceflat thuis blijven wonen senioren
serviceflat thuis blijven wonen senioren serviceflats
Enkele reacties:
 • Een prachtig appartement en alles wat we nodig hebben binnen handbereik: we konden ons geen betere woonst inbeelden!

  Fam. Weckx-Verelst

 • Door ziekte kon ik niet langer in mijn huis blijven wonen. Dankzij Parkhof kan ik nu toch mijn zelfstandigheid behouden, terwijl er altijd hulp in de buurt is.

  I. Janssens

 • Wij gaan elke week minstens twee keer eten in brasserie De Persil. Het vaste menu biedt een ruime keuze en ook de suggesties zijn altijd een schot in de roos.

  Fam. De Backer

 • Een dikke pluim voor het personeel van residentie Parkhof. Ze doen hun werk fantastisch goed en elke dag opnieuw worden wij begroet met de glimlach!

  F. Van den Bergh

 • Op zonnige dagen is het zalig vertoeven in de grote tuin. De wellness en het zwembad zijn ideaal wanneer het weer iets minder meezit.

  J. Claes

serviceflat thuis blijven wonen senioren serviceflats
Contacteer ons:
Persilstraat 50
3020 Herent
senioren thuis blijven wonen serviceflat serviceflats  016 589 500
Openingsuren:
Maandag t/m vrijdag:
9 u - 13 u / 14 u - 18 u

Graag na afspraak