016 589 500
016 589 504

Enkele reacties van bewoners en familie

"Wanneer ik vroeger alleen thuis woonde, was ik nooit op mijn gemak. Hier kan ik genieten van de veiligheid die residentie Parkhof geeft. Door de continue permanentie voel ik mij meer op mijn gemak en veiliger dan ooit."

 

"In residentie Parkhof heb ik de privacy van mijn eigen appartement. Wanneer ik behoefte heb aan mensen te ontmoeten hoef ik maar de deur uit te gaan. De brasserie is de perfecte ontmoetingsplaats. Ik kan er ook terecht met mijn vrienden en familie. Toch is het geen cafetaria zoals in een woonzorgcentrum. Nee, het is een echte brasserie. Ze geven er trouwens lekkere Palm! "

 

"Wat het appartement zo uniek maakt is de combinatie van alles bij elkaar. Enerzijds heb je de diensten, zoals kapper, pedicure, dokter, kine, wellness, apotheekdienst, boodschappendienst. Daarnaast is elk appartement uitgerust met alle toestellen zoals televisie, vaatwasmachine, microgolf (oven) . Het is de totale beleving, die het zo aangenaam wonen maakt. "

 

"De veiligheid heeft ons over de streep getrokken. Ik kan met een gerust geweten vertrekken bij mijn moeder. Ik weet dat ze in goede handen is. De appartementen beschikken ook over mooie ruime makkelijke toegankelijke terrassen. Het eten in de brasserie heeft ook een goede prijs/ kwaliteit verhouding. De korting voor de bewoners is mooi meegenomen en het is geen grootkeuken maar echte lekkere keuken. "


Deel deze pagina:
Ontdek onze flats:
 • brasserie appartementen residentie Parkhof appartement
 • appartement brasserie appartementen residentie Parkhof
 • appartementen residentie Parkhof appartement brasserie
residentie Parkhof appartement brasserie appartementen
Enkele reacties:
 • Een prachtig appartement en alles wat we nodig hebben binnen handbereik: we konden ons geen betere woonst inbeelden!

  Fam. Weckx-Verelst

 • Door ziekte kon ik niet langer in mijn huis blijven wonen. Dankzij Parkhof kan ik nu toch mijn zelfstandigheid behouden, terwijl er altijd hulp in de buurt is.

  I. Janssens

 • Wij gaan elke week minstens twee keer eten in brasserie De Persil. Het vaste menu biedt een ruime keuze en ook de suggesties zijn altijd een schot in de roos.

  Fam. De Backer

 • Een dikke pluim voor het personeel van residentie Parkhof. Ze doen hun werk fantastisch goed en elke dag opnieuw worden wij begroet met de glimlach!

  F. Van den Bergh

 • Op zonnige dagen is het zalig vertoeven in de grote tuin. De wellness en het zwembad zijn ideaal wanneer het weer iets minder meezit.

  J. Claes

residentie Parkhof appartement brasserie appartementen
Contacteer ons:
Persilstraat 50
3020 Herent
brasserie appartement residentie Parkhof appartementen  016 589 500
Openingsuren:
Maandag t/m vrijdag:
9 u - 13 u / 14 u - 18 u

Graag na afspraak