Residentie ParkHof: Voor de toekomstgerichte senior

Vandaag de dag bent U nog gezond, actief en dynamisch. Waarom zou u dan opteren voor een service - appartement ?

U kent ongetwijfeld mensen, al dan niet in uw naaste omgeving, die ouder worden. Onder hen bevinden zich zij, die (voorlopig) gespaard blijven van allerlei lichaams - en ouderdomskwaaltjes en zij die geleidelijk aan meer zorgbehoevend worden. Bij deze laatste heeft u ongetwijfeld gemerkt dat voor hen aangepaste zorg- en bewoningsmogelijkheden ontbreken. Voor een zorginstelling is het vaak te vroeg of heeft men te maken met lange wachtlijsten, maar vooral voldoen de traditionele zorgcentra dikwijls niet aan de levenskwaliteit en luxe die ze steeds gekend hebben.  Bovendien willen de mensen zo lang mogelijk zelfstandig en onafhankelijk thuis blijven wonen. Naarmate de zorgbehoefte groeit, wensen zij deze zorg aan huis geleverd te krijgen.

Dat is nu net de mogelijkheid die Residentie ParkHof biedt: zelfstandig en kwalitatief wonen in een privaat appartement en dit in combinatie met een aantrekkelijke waaier aan diensten die uw levenskwaliteit behouden of zelfs verhogen zonder het gevoel te hebben dat u in een zorginstelling verblijft.

Het voordeel van Residentie ParkHof is dat u in uw service - appartement kan blijven wonen naarmate u ouder en eventueel meer zorgbehoevend wordt. Als niet - zorgbehoevende hebt u niets anders dan baat bij de aangeboden dienstverlening.

 Het woonconcept van Residentie ParkHof is dus uniek, gezien het complex al zodanig ontworpen is dat het nu al voldoet mocht u in de toekomst zorgbehoevend worden.