016 589 500
016 589 504

Levenslang wonen in residentie Parkhof

Residentie Parkhof werd volledig opgebouwd rond het idee van levenslang wonen. Dit doen we op een heel andere manier dan bijvoorbeeld woonzorgcentra of serviceflats. De belangrijkste pijlers waar onze appartementen op steunen zijn namelijk comfort, veiligheid en toegankelijkheid, en dit steevast in combinatie met zelfstandig wonen. In Parkhof kan je volledig zelfstandig wonen in een aangepast appartement. Naarmate je behoefte aan specifieke zorgen groeit, kan dit eveneens via ons geregeld worden.


Levenslang wonen staat gelijk aan veilig wonen

Om de droom van levenslang wonen waar te maken, is veiligheid een van de belangrijkste aspecten. Is er iemand in de buurt om je te helpen wanneer dat nodig is? Is je woning voldoende aangepast om ongelukken te voorkomen? In residentie Parkhof wordt optimaal rekening gehouden met elk van deze aspecten. Veilig wonen betekent niet alleen lichamelijke veiligheid: we doen er alles aan om een groot veiligheidsgevoel te creëren bij onze bewoners. Hoe we dat doen? Je ontdekt het op deze pagina over veilig wonen.

 
Residentie Parkhof werd volledig opgebouwd rond het idee van levenslang wonen. Dit doen we op een heel andere manier dan bijvoorbeeld woonzorgcentra of serviceflats.

Ouderenzorg en levenslang wonen

Levenslang wonen houdt niet alleen in dat je bestaande woning moet worden aangepast aan je veranderende behoeftes. Wanneer ouderdomskwaaltjes de kop opsteken, kan het ook nodig zijn om een beroep te doen op ouderenzorg. Residentie Parkhof hanteert hiervoor een unieke aanpak: samen met alle partijen (familie, mantelzorgers,...) bespreken wij welk van onze diensten het best beantwoorden aan jouw behoeftes. Op die manier kunnen onze bewoners levenslang wonen in hun appartement terwijl ze kunnen rekenen op een waaier aan zorgmogelijkheden.


Jouw droom van levenslang wonen wordt werkelijkheid in residentie Parkhof!
 

Levenslang wonen met de juiste begeleiding

Residentie Parkhof biedt de juiste deskundige begeleiding aan zijn bewoners zodat zij levenslang kunnen wonen in een appartement.
In tegenstelling tot een woonzorgcentrum word je hier niet in een bepaald dagritme gedwongen,


en in tegenstelling tot een echte serviceflat is er steeds een conciërge of woonassistent in de buurt om je te helpen. Ook worden er diverse activiteiten georganiseerd voor ouderen. Wil je graag meer weten over begeleid zelfstandig wonen, neem dan zeker een kijkje op deze pagina.

 

Investeren in levenslang wonen

Investeren in levenslang wonen is investeren in je eigen levenskwaliteit. Wil je op een veilige en comfortabele manier zelfstandig kunnen wonen en is dit niet langer mogelijk in je eigen huis? In residentie Parkhof te Herent vind je een thuis op jouw maat. Veiligheid en comfort staan centraal binnen ons beleid van levenslang wonen. Daarbovenop bieden we tal van verschillende diensten aan die jou het leven aangenamer maken. Wil je graag eens een kijkje komen nemen? Neem dan zeker contact op met ons. Je kan ons bereiken op het nummer 016/589.500 of op het e-mailadres info@parkhof.be. Jouw droom van levenslang wonen wordt werkelijkheid in residentie Parkhof!


Deel deze pagina:
Ontdek onze flats:
 • veilig wonen ouderenzorg levenslang wonen zelfstandig wonen
 • zelfstandig wonen veilig wonen ouderenzorg levenslang wonen
 • ouderenzorg levenslang wonen zelfstandig wonen veilig wonen
levenslang wonen zelfstandig wonen veilig wonen ouderenzorg
Enkele reacties:
 • Een prachtig appartement en alles wat we nodig hebben binnen handbereik: we konden ons geen betere woonst inbeelden!

  Fam. Weckx-Verelst

 • Door ziekte kon ik niet langer in mijn huis blijven wonen. Dankzij Parkhof kan ik nu toch mijn zelfstandigheid behouden, terwijl er altijd hulp in de buurt is.

  I. Janssens

 • Wij gaan elke week minstens twee keer eten in brasserie De Persil. Het vaste menu biedt een ruime keuze en ook de suggesties zijn altijd een schot in de roos.

  Fam. De Backer

 • Een dikke pluim voor het personeel van residentie Parkhof. Ze doen hun werk fantastisch goed en elke dag opnieuw worden wij begroet met de glimlach!

  F. Van den Bergh

 • Op zonnige dagen is het zalig vertoeven in de grote tuin. De wellness en het zwembad zijn ideaal wanneer het weer iets minder meezit.

  J. Claes

levenslang wonen zelfstandig wonen veilig wonen ouderenzorg
Contacteer ons:
Persilstraat 50
3020 Herent
veilig wonen zelfstandig wonen levenslang wonen ouderenzorg  016 589 500
Openingsuren:
Maandag t/m vrijdag:
9 u - 13 u / 14 u - 18 u

Graag na afspraak